Dit bosbouwbedrijf biedt vandaag een enorme waaier aan milieuvriendelijke technieken van bosbeheer bij het vellen van bomen, het fresen van stronken, hakselwerken, houtsnipperen en composteren. Verneem meer over de huidige bosexploitatie en bosontginning. U maakt kennis met nieuwe toestellen, zoals de stronkenfrees, de boomknipper, de vrachtwagen met dieplader transport en boomtransport.

Gids/verteller: familie Clarysse

Trefpunt: Grote Baan 157, Waasmunster

Aantal: 30 personen

Hoe deelnemen?

Reservatie en inschrijving: vanaf 15 juni 2017 enkel via toerisme@waasmunster.be. De inschrijving is pas definitief na bevestiging van de reservatie én de betaling vooraf. Het aantal plaatsen is beperkt.

Prijs: 5,00 euro per persoon per activiteit, streekbier of frisdrank inbegrepen.

Aanvang: 19.00 uur.

Einde: 21.00 uur