Beleef het vliegveld van Waasmunster tijdens de Tweede Wereldoorlog door de ogen van een Duitse soldaat en een opgeeïste buurtbewoner. Maak kennis met de vele tot de verbeelding sprekende verhalen en kom meer te weten over de nog op het vliegveld aanwezige militaire infrastructuur.  

Gids: Bram van Arnhem
Trefpunt: aan het einde van de Baverikstraat waar de Baudeloodreef begint
Aantal: 25 personen
Hoe deelnemen?
Reservatie en inschrijving: vanaf donderdag 1 juli 2021, enkel via toerisme@waasmunster.be. De inschrijving is pas definitiefna bevestiging van de reservatie én de betaling vooraf. Het aantal deelnemers is beperkt.

Prijs: 5,00 euro per persoon per activiteit, streekbier of frisdrank inbegrepen.

Aanvang: 19.00 uur
Einde: 21.00 uur

Info
Vrijetijdsloket – Dienst Toerisme
De Meermin
Abdij Van Roosenberglaan 6
9250 Waasmunster
T 052 89 20 08

toerisme@waasmunster.be
www.toerismewaasmunster.be
www.waasmunster.be
www.waasland.be