Ten Huize van…

2017-10-22 14:00 - 18:00

Deze activiteit loopt in samenwerking met het VVV Toerisme Waasmunster en het Natuuratelier Sombeke.

U kan ten volle genieten van enkele markante werken van Edmond Verstraeten op verschillende locaties, met andere woorden “TEN HUIZE VAN …”.

De habitat van Edmond Verstraeten wordt gebracht tijdens de WANDELING.

  1. Onze tocht door de tijd begint aan DE SCHUUR van het “Natuuratelier te Sombeke”, Sombekedries 3, ingang langs het kleine poortje.
  2. Hier worden jullie in twee groepen ingedeeld, één voor de WANDELING en één voor de “TEN HUIZE VAN …”
    1. Groep 1 (Max. 3×15 personen) doet de “TEN HUIZE VAN …” Ter plaatse zal er een gastspreker zijn.In de schuur: hier worden enkele werken tentoongesteld, kan je de blogof de website ontdekken en niet onbelangrijk het raadplegen van de actuele “Catalogue Raisonné” zowel digitaal als in ‘hard copy’.Ofwel ga je naar Sombekedries 3, het woonhuis waar enkele werken van de jonge Edmond Verstraeten en de geëvolueerde kunstenaar tentoongesteld zijn.In de derde locatie, Sportstraat 9, zijn ook werken van een vroege en latere periode te zien zijn.
    2. Groep 2 doet een geleide wandeling naar de Mirabrug, de Koolputten en het Beerkaaihuisje.
    3. Nadien wisselen de groepen

Praktisch: Er wordt gevraagd om in te schrijven door middel van een overschrijving naar de vzw. Voor 15/10.De storting van 5 EUR per deelnemer bevestigd jullie deelname aan deze happening, en bijkomend wordt er een extra drankje aangeboden.Wees er snel bij want er is een maximaal bezoekersaantal van 90 personen. Wij verwachten jullie in het natuuratelier op zondag namiddag, 22 oktober vanaf 14u, stipt! Nadien is de bar geopend voor een gezellige babbel tot 17 à 18u.

Follow by Email