Tijdens deze mooie wandeling kan je genieten van uitgestrekte ongeschonden weidse landschappen van Waasmunster tussen Durmevallei en Questarug.  Ondertussen is het de bedoeling dat je de foto’s nummert van 1 tot 30  in de juiste volgorde zoals je ze tegenkomt. De foto’s zijn genomen in de richting van de bewegwijzering van de route en volgen elkaar op, de eerste foto krijg je alvast cadeau. De route start op de parking Gentstraat. Uit de ingediende juist ingevulde formulieren zal een winnaar worden geloot. Deze ontvangt een waardevolle prijs. Fijne wandeling gewenst.

U kan het deelnameformulier hier downloaden: Deelnameformulier

Formulier binnenbrengen bij de Dienst Toerisme,  Vrijetijdscentrum De Meermin Abdij van Roosenberglaan 6 Waasmunster voor 30 september 2022.

Startplaats: Parking Gentstraat

Route is dezelfde als deze van Roosenberg Blauw

Meld hier een mankement op de route.